CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, March 18, 2012

terkejut

assalamualaikum

how to start?minggu ni banyak benda berlaku..macam-macam bendalah.
pertama.aku terkejut gila bila aku tengok duit balance dalam bank.phewittttt!!!!how am gonna to survive???cukupkah?tapi untuk mengharapkan sesuatu yang positive, jadi aku kena fikir yang positive walaupun dalam hati.... -_-.CUKUP..cakap dalam hati duit ni cukup.insyaAllah cukup.dan itulah terjadi.aku sampai boleh beli buku, makan dengan shopping.tu diaaaa..

second.ni yang rasa tak best.tiba-tiba sorang budak group aku yang paling hebat kena tukar dekat group lain.hazimahhhhhh!!!mengapa kau kena keluar group lain????aku last week bila dapat satu group dengan dia,huhuhu..tiba-tiba aku rasa group aku dah power.ni dia dah tak da?adoi...sekarang aku kena compete pulak dengan dia.

third.arwah abang amin, MPP Kampus Bandaraya Melaka meninggal.tak tahu kenapa rasa nak sedih.rapat memang tak rapat.tapi boleh kata banyak jasa dia dekat student dekat sini.dialah yang uruskan pelajar baru, dia jugalah yang handle penempatan kitaorang.dia jugalah senior yang suka masuk kelas junior tanya ada apa-apa masalah pasal study ke tak?dan dia jugalah yang suka share assignment dia kat kitaorang.
paling best dia jaga test kitaorang dekat library masa study week, tapi bagi kitaorang tiru.bila dapat tahu arwah dah tak da, semua lecturer terkejut.boleh kata satu kampus ni terkejut.kata orang..Allah sayang kan arwah, sebab tu dia meninggal muda.semoga arwah ditempatkan orang yang beriman..

last skali aku tak tahu nak cakap apa.sebab aku tak benda nak cerita lagi.to all of you..i lap u. =)

0 comments:

Post a Comment